Tu

A crezut că-i o femeie irezistibilă, dar a ajuns o victimă

Daca pantoful nu se potriveste, trebuie schimbat piciorul?

Astazi vom vorbi despre mentalitatea “nu este ceea ce imi doresc.” Stii ceva despre aceasta mentalitate? Cunosti pe cineva cu aceasta mentalitate?

Am iesit in club cu o prietena si intr-o ora mi-a spus ca pleaca pentru ca “nu este ceea ce isi doreste.” M-am intalnit cu aceeasi prietena la pranz si mi-a spus ca este intr-o relatie dar nu este “ceea ce isi doreste in timp ce comanda ceva de mancare care “nu era ceea ce isi dorea.” 🙂

Prietena mea traieste, dar nu este “ceea ce isi doreste”. Ai si tu o prietena care vrea sa schimbe lumea in care traieste?

Tu cum ai ajuta-o pe prietena ta sa traiasca “ceea ce isi doreste”?  Eu am lasat-o sa plece spre “ceea ce isi doreste” dar am ramas cu o intrebare in cap:

Ce cauti unde esti daca “nu este ceea ce iti doresti?

De ce-ti comanzi peste daca vrei sa mananci ceafa de porc cu cartofi prajiti? Ce cauti in club daca vrei sa citesti viata lui Coco Chanel? Ce cauti langa un proletar cand vrei sa te mariti cu un milionar?

Momentul prezent este tot ce ai. “Acum si aici” este tot ce ai si vei avea vreodata si daca “nu este ceea ce iti doresti” e cam nasol de tine.

Cunosc povestea multor femei si nu sunt deloc mirata sa constat ca, multe povesti sunt traite in inchipuire, in imaginatie si deloc in realitate.

E excelent ca iti doresti o relatie potrivita, o tunsoare potrivita, o vacanta potrivita, un corp potrivit, chiar si haine potrivite, dar ce este cel mai important sa ai tie iti lipseste.

Stilul tau.

In loc sa iti faci planuri, sa visezi cu ochii deschisi, sa decupezi imagini ideale, sa te inchini la sfinti, sau mai rau, sa-ti plangi de mila, mai bine ai actiona aici si acum ca sa traiesti ceea ce iti doresti.

Viata ta se intampla acum, chiar in timp ce citesti aceste randuri. Telefonul suna, prietenii de pe facebook iti scriu, iubitul te striga in bucatarie, gandurile negative te ataca si eu te pun sa lucrezi la stilul tau de viata.

Viata este o alegere. Iar alegerile tale tin de omul superior care esti. Ceea ce ai acum in viata ta, chiar daca “nu este ceea ce iti doresti”, este tot ce ai.  Job nepotrivit, relatie nepotrivita, stari mentale si emotionale nepotrivite? Nasol de tine.

Daca prezentul este tot ce ai, fa ca prezentul tau sa fie plin de sens si implinire!

  • Ai un corp dar “nu este ceea ce iti doresti.”
  • Ai o relatie dar “nu este ceea ce iti doresti.”
  • Ai un job dar nu este “ceea ce iti doresti.”

Daca pantoful nu se potriveste, trebuie schimbat piciorul? :-))

Daca traiesti intr-o continua nemultumire, nu te vad si nici nu te aud bine.

Daca vei continua sa mergi inainte cu mentalitatea traiesc, dar “nu este ceea ce imi doresc”, drama va fi destinul tau.

Vreau sa te intreb ceva:

  • De ce nu este relatia ta ceea ce iti doresti?
  • De ce nu este corpul tau ceea ce iti doresti?

Felul in care arati are un impact asupra felului in care te simti. Daca esti grasa, te simti grasa. Daca esti neingrijita, te simti neingrijita iar lumea va simti ce simti tu.

Are sens sa schimbi lumea fara sa schimbi felul in care te simti?!

Evident ca nimic din exterior nu are valoare pe termen lung.

Pot sa-ti scriu toata viata ce si cum sa faci ca sa fii o femeie cu un destin implinit si n-are nicio valoare daca tu nu aplici in viata ta ceea ce citesti. Intelegerea intelectuala a lucrurilor nu-ti schimba situatia in care esti. Never!

Stiu care sunt nevoile tale, dar nu pot sa te fac fericita, la fel cum partenerul tau nu-ti poate oferi fericirea de care ai nevoie. Singura persoana de care depinzi esti tu insati.

Daca in momentul de fata ai o relatie si o viata mediocra, stii ce trebuie sa faci?

Cand am ales numele blogului aveam 23 de ani. Imi aduc aminte si acum discutia pe care am avut-o cu prietenul meu, Pera Novacovici. El ca un excelent coach ce este, m-a intrebat:

Ce ai tu si nu au restul femeilor?

Raspunsul a venit instant. Stil. Am stil si asta vreau sa dau femeilor.

O femeie cu stil este irezistibila. 

Au trecut aproape 15 ani de cand ofer femeilor oportunitatea sa isi creeze un stil personal si un stil de viata extraordinar si inca intalnesc femei cu mentalitatea “nu este ceea ce imi doresc.”

Socant! Nu devii o femeie irezistibila pentru ca te agati de pozitia de victima.

Eu am trecut prin multe experiente nasoale in viata, dar nu mi-am pierdut niciodata stilul personal. Stilul este muzica ta interioara. Acel ceva special pe care numai tu il ai. 

Stilul tau este oglinda a ceea ce esti in acest moment. Stilul tau este motorul tau interior care te face sa treci peste orice durere, tristete, dezamagire si manie.

Stilul Tau te face irezistibila !

Tu stii cel mai bine cum se numeste acel ceva special pe care numai tu il ai. Si daca totusi nu stii ce ai tu special, adu-ti aminte ce te-a facut sa te ridici si sa invingi de atatea ori in viata.

Stilul Tau. Care se manifesta cam asa:

  • Spui exact ceea ce simti, nu ceea ce se asteapta ceilalti de la tine.
  • Iti pasa de binele tau inaintea binelui celorlalti.
  • Iti construiesti povestea personala, nu traiesti dramele trecute.

In ultima perioada am vorbit despre partea rebela din tine. Ce ai aflat despre rebela din tine? Cum te-a facut sa te simti?

Rebela mea e partea din mine care spune “NU” conditionarilor exterioare, trecutului  si suferintelor. Eu am renascut prin rebela din mine. Rebela m-a ajutat sa dau la o parte tot ceea ce ma impiedica sa fiu eu insami. Naturala si autentica.

Acum sunt total in slujba ta. Sunt aici ca sa te ajut sa aduci la lumina miracolul care esti. Stilul Tau.

Cauza mea ramane in continuare rebeliunea pentru ca am nevoie de ea ca sa te eliberez din lanturi si suferinta.

Misiunea mea este sa te ajut sa iti modelezi singura viata, dupa chipul si asemanarea ta.

In articolare precedente te-am rugat sa te apleci un pic asupra experientelor tale din copilarie. Ce s-a intamplat nou cu tine? Ai renuntat definitiv la vinovatie, regrete si reprosuri? La povestea “saracuta de mine”?

Asta a fost scopul articolelor trecute. Te-am provocat emotional ca sa-ti traiesti afectele negative si, bineinteles, ca sa te eliberezi de ele.

Ai renuntat la povestea fetitei ranite in copilarie?

Astept sa-mi spui intr-un comentariu, un mare “DA”.

“DA, am renuntat la victima ca sa fiu o femeie irezistibila.”

In schimb, daca vei continua sa te agati de povestea de suferinta, nu vei trai nimic nou. Nicio relatie si revelatie.

Astazi, te rog, sa fii cat mai prezenta in momentul “acum si aici”.

De azi inainte vreau sa fii perfect impacata cu ceea ce s-a intamplat in trecutul tau. Vreau sa nu te mai certi cu mama, cu tata, cu preotii, cu vecinii, cu iubitul, cu nimeni.

Tot ce vreau de la tine este sa te ocupi de stilul tau. A venit momentul sa lasi in urma ceea ce ti s-a intamplat ca sa te poti ocupa cu adevarat de ceea ce urmeaza in viata ta.

Judecata, condamnarea, critica, lamentarea sunt toate forme de rezistenta care te mentin in suferinta.

Atunci cand te impotrivesti unei situatii, tu de fapt adaugi energie acelei lupte, facand-o sa persiste si mai mult in viata ta. Actionezi impotriva ta si a interesului tau.

Nu mai lupta cu oamenii si situatiile din viata ta. Accepta-le asa cum sunt, fara sa le judeci, condamni sau sa te plangi de ele.

Un exercitiu excelent este sa te abtii din a o suna pe prietena ta cea mai buna ca sa-i povestesti ce a mai facut inconstientul tau de barbat, parinte, sau copil.

Poti sa te abtii din a nu mai vorbi cu nimeni despre ceea ce ti se intampla “negativ”?

Trebuie sa poti accepta lucrurile asa cum sunt deoarece victimizarea este interzisa in viata unei femei cu stil si atitudine.

Nu spun acum sa suporti pumnii sotului tau. Dar nici sa te plangi de agresivitatea lui, fara sa faci nimic. Prefer sa nu spui nimic si sa bagi divort.

Intelegi ce vreau sa se intample cu tine in urmatoarea perioada?

Vreau sa iti asumi in totalitate responsabilitatea a ceea ce esti si faci. Vreau sa recunosti fata de tine insati ca ceea ce traiesti acum, a fost proiectat de tine.

Stilul tau cere de la tine sinceritate. Ca sa traiesti in stilul tau trebuie sa fii sincera cu cine esti si ceea ce ai acum.

•Nu ai un trup potrivit? Munceste pentru el!

•Nu ai o relatie potrivita? Munceste pentru ea!

Dar nu te mai vaita de corpul si relatia ta! Gura! Apuca-te de treaba chiar acum! Pune-ti tenisii in picioare si alearga!

Gata cu drama!

Nu vreau sa mai aud nicio scuza, nicio acuza, nicio frustrare sau nesiguranta personala.

Vreau sa actionezi in directia frustrarilor tale actuale deplin constienta ca fericirea, frumusetea si irezistibilitatea ta depind in totalitate de tine.

  • Vreau sa pui mana pe rana si sa o vindeci.
  • Vreau sa pui mana pe greutati si sa te antrenezi.

Ne-am inteles?

Asta inseamna sa ai stil si atitudine!

Femeia stilul tau nu asteapta pe nimeni sa-i faca viata mai frumoasa sau mai usoara. Ea singura stie ce are de facut pentru a avea succes si o viata implinita.

Investeste toata energia ce o ai in corpul tau, in sanatatea ta, in cariera ta, in venituri, in visuri.

Stilul tau te face fericita, multumita, implinita si sigura pe tine.

Barbatii au nevoie de stilul tau. Afacerea ta are nevoie de stilul tau. Copiii tai au nevoie de stilul tau. Lumea intreaga are nevoie de stilul tau.

“Lumea are o nevoie acuta de femei irezistibile: femei dispuse sa fie entuziaste, pline de viata si expresive, indiferent de circumstante. Femei care nu se tem sa spuna adevarul sau sa isi apere convingerile. Femei care se simt bine in pielea lor, fiind inteligente si senzuale si, in acelasi timp, pline de compasiune, femei care nu concureaza, care nu injosesc sau se lupta cu barbatii (ori cu alte femei), ci persoane care ii vad pe ceilalti exact asa cum sunt, alti oameni, aflati si ei in cautarea unei vieti minunate, in cautarea iubirii.” Marie Forleo

Pentru irezistibilitatea ta, demisioneaza din rolul de victima!

Cea mai buna cale de a deveni irezistibila este aceea de a renunta la rolul de victima.

Cum?

Nu te mai plange nimanui de absolut nimic. Nici de vreme, nici de sprancene, de nimic!

Abtine-te din a iti suna prietenii ca sa te vaiti de conditiile meteo-sensibile, ok?

Ai pierdut destule oportunitati si invitatii la fericire.

E timpul sa te pui pe scaunul soferului si sa conduci cu viteza fericirii spre un stil de viata extraordinar. 🙂

Cu iubire si incredere infinita in tine,

Andreea

P.S. Astept mesajul tau mai jos. Mai tii minte care este provocarea irezistibila la actiune?

“DA, am renuntat la victima ca sa fiu o femeie irezistibila.”

P.S 1 Incearca sa nu te mai plangi macar 24 de ore. Joaca acest joc cu prietena ta cea mai buna.

Creeaza o comunitate de femei irezistibile.

Pentru ca poti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *