Înainte de a citi mai departe, îți voi pune câteva întrebări.
Dar fii sinceră cu tine.

N-ai încredere în tine, în ceilalți, în viață și în bărbați din cauza experiențelor dure pe care le-ai traversat? Te înțeleg, dar asta se va schimba odată ce pornești în călătoria ta de vindecare și transformare. Nimeni nu te va mai răni, deoarece vei ști să alegi oameni și experiențe bune pentru inima ta, relația și viața ta.

Noi ne dorim ca viețile noastre să fie bune și frumoase, însă, de cele mai multe ori, aterizăm în situații sau relații toxice. Asta se întâmplă deoarece toți suferim de răni de neiubire, cu care am pornit încă din copilărie. Noi nu cunoaștem iubirea necondiționată și, în lipsa experienței iubirii, creăm relații dureroase, conflictuale și abuzive.

De asta te invit într-o călătorie de vindecare a inimii. Ca să vindeci relația rănită pe care o ai cu iubirea, să înveți să te iubești independent de gândurile critice, de alegerile făcute în trecut, relațiile, neputințele și imperfecțiunile care te torturează și nu te lasă să fii o femeie fericită.

Vino în călătoria de vindecare a inimii.

În care dintre coloane ai încercuit mai multe cuvinte?

Majoritatea alegerilor pe care le faci acum, de la ce mănânci, ce lucrezi și pe cine alegi să iubești, toate îți sunt influențate de experiențele pe care le-ai avut în copilărie. Acest fapt este dovedit științific, iar psihoterapia pe care o facem împreună se ocupă de identificarea și vindecarea rănilor și a traumelor din copilărie. Cele pe care le cari după tine și le repui în scenă în relațiile și experiențele tale.

Este normal să ai probleme, să fii lipsită de încredere, să fii posedată de gelozie și frică de respingere, dacă nu ai fost suficient de iubită în copilărie. Este normal să fii îngrijorată și tristă dacă nimic nu se leagă în viața ta personală, profesională și financiară. Rana de neiubire odată vindecată, va desface toate scenariile inconștiente care acum îți produc suferință.

Vom face aceasta călătorie de vindecare împreună.

Ce vom face noi împreună?

 • Ne deconectăm de la programele periculoase care au puterea să-ți distrugă viața

 • Depunem un jurământ de confidențialitate

 • Stabilim ce-i rănit în inima ta, ca să putem începe călătoria de vindecare  

 • Notăm evenimentele care te-au marcat din copilărie până astăzi

 • Alungăm comportamentele negative învățate și moștenite

 • Dăm drumul la mânie, resentimente, regret, vinovăție, rușine

 • Lucrăm cu umbra ta prin „testul insultei”

 • Medităm pentru a accepta „umbra cu dragoste”

 • Distrugem judecata și critica de sine prin exercițiul „Secretul pe care l-ai ținut ascuns”

 • Amplificăm iubirea de sine și vindecăm răni

 • Schițăm stilul tău de femeie (pentru asta, te rog să aduci cu tine o poză preferată)

 • Recuperăm calitățile și talentele tale proiectate pe ceilalți prin exercițiul „Oglinda magica”.

 • Facem terapie de grup

 • Împreună renaștem și ne reînnoim jurămintele destinului nostru

*Trebuie să te îmbraci lejer, în culori deschise, nicidecum în blugi, ca să poți participa și la activitățile care implică respirația, dansul și meditația.

Eu voi fi ghidul tău. Te conduc spre Superfemeia care ești fără să știi că elti. Îți arăt Frumusețea, Măreția și Strălucirea pe care nu le-ai văzut de mult sau poate niciodată… vei deveni ceea ce ești cu adevărat. Vom petrece împreună două zile minunate în care-ți vei deschide și îți vei vindeca inima de răni și amintiri dureroase. Vei renaște ca femeie! Îți vei redobândi încrederea în tine, în viață și în bărbați. Vei scrie un nou scenariu de viață. Vindecă-ți rănile și strălucește! 

 

Costul celor două zile de atelier este de 390 de lei.

Ce vei învăța în călătoria de vindecare a inimii?

Care sunt beneficiile acestui atelier
Ce vei lua cu tine acasă

Odată ce ai parcurs această superbă călătorie, te vei înfrumuseța fizic, emoțional și spiritual. Vei începe să simți și să pui mai multă iubire și bucurie în tot ceea ce faci, în relațiile și creațiile tale. Vei începe să te simți plină de energie, creativitate și vitalitate. Odată cu tine vor înflori și relațiile tale de iubire. Vei identifica stilul tău adevărat și vei îți vei crea, astfel, un nou stil de viață. Vei visa vise noi și ambițioase. Vei deveni o inspirație pentru oamenii importanți din jurul tău. Vei continua să creezi, să cânți și să dansezi după ritmul vocii interioare și îți vei promite ție însăți că nu te vei mai înstrăina niciodată de natura ta feminină, pasionată și sălbatică.

Te pot ajuta să-ți creezi o superviață, vindecându-ți rănile 

Abonează-te la newsletter și vei primi periodic gândurile mele legate de iubire, relații, spiritualitate, evoluție, vindecare și transformarea ta în cea mai bună variantă.