Povestea mea ca vindecător

Viața mea a început ca o fetiță abandonată, rănită, lovită și oprimată, care a devenit o femeie rebelă, sălbatică, nesupusă și nu de puține ori considerată nebună și periculoasă.

Cunosc gustul tuturor rănilor. Am traversat rana abandonului, a respingerii, a fricii, a rușinii, a deprimării, a furiei, a autodistrugerii, a revoltei, a confuziei, a controlului și a epuizării. Am fost peste tot și pentru că nimic nu mi-e străin, te pot ajuta și pe tine!

Gata cu suferința! A venit timpul să te bucuri mai mult, să strălucești, să visezi și să dăruiești lumii zâmbetul tău, bucuria și iubirea ta. A venit timpul să dansezi, să cânți, să meditezi, să asculți de muzica ritmului tău interior, să fii femeia care ți-ai dorit dintotdeauna să fii și să trăiești așa cum simți tu, nu cum se așteaptă de la tine.

Poveștile noastre, împreună

Ești nerăbdătoare să creezi o nouă relație cu tine însăți care te duce spre adevărata ta viață de femeie? Excelent. Atunci, fă-ți timp pentru tine, pentru a fi cu tine, pentru a te cunoaște și a decide cine vrei să fii în continuare. Iubită, Amazoana ambițioasă, Mamă, Antreprenoare, Artistă, Războinică spirituală. Zeiță, Scriitoare. Vindecătoare. Eroină.

Alege ceea ce-ți face sufletul sa vibreze, alege să renaști și să te reînnoiești ca femeie!

Eu sunt alături de tine în această superbă călătorie interioară de vindecare, transformare și afirmare, așa cum și eu am fost susținută și călăuzita de muzele mele în etapele mele de renaștere și devenire în femeia care sunt astăzi.

 

 

Îți sunt profund recunoscătoare ție, femeilor din familia mea, prietenelor mele și femeilor aflate în terapie, care au ales să-și vindece rănile și să se transforme alături de mine.

Pentru că împreună este întotdeauna mai ușor.

Cu adevărat, poveștile vindecă și transformă. Spune-ți, scrie-ți, pictează-ți povestea din toată inima și dă-o mai departe! Povestea ta poate salva viața unei femei.

Te pot ajuta să-ți creezi o superviață, vindecându-ți rănile 

Abonează-te la newsletter și vei primi periodic gândurile mele legate de iubire, relații, spiritualitate, evoluție, vindecare și transformarea ta în cea mai bună variantă.