E-book ”Stilul tău – pentru femeia care vrea rezultate”

39.90 lei

Am călătorit aproape 30 de ani din viață prin toată lumea, căutând și negăsind, doar ca să mă opresc în ultimul și singurul loc în care nu am căutat: în mine. În mine este tot ceea ce am nevoie, la fel cum în tine este tot ceea ce ai tu nevoie. Și dacă am ajuns la tine, hai să îți spun un secret.

Vreau să cred că nu am parcurs degeaba tot acest drum pavat cu neajunsuri până să îmi descopăr comoara. Am făcut o hartă, la fel ca orice hartă de comori. Are în ea aventuri, locuri secrete, descoperiri spectaculoase, încercări greșite, dar și reușite, iubire și riscuri, multă psihologie și multe povești care să te facă să ții minte pentru totdeauna experiențele trăite. Le-am pus toate în această carte.

Preț: 39.90 lei
Cartea este disponibilă doar în format digital (e-book).

E-book ”Stilul tău – pentru femeia care merită”

39.90 lei

Călătoria începe cu tine, din interior spre exterior, și nu invers. La fel cum, prima oprire din drumul nostru e școala, așa în viață, prima oprire e dragostea. Iubirea ne preocupă de la naștere până la moarte. Fără iubire nu creștem, nu ne dezvoltăm sănătos, nu ne adaptăm, nu suntem fericiți. Este cheia fericirii, nu degeaba o căutăm cu toții.

Toți ne dorim să iubim, să fim iubiți și să simțim ceva curat și puternic, în asentiment cu persoana de lângă. Cartea conține și o parte practică. Stilul Tău nu este un manual în care găsești teorii și definiții, ci îți dă ocazia să practici exerciții și tehnici pentru a te asigura că funcționează și la tine!

Preț: 39.90 lei
Cartea este disponibilă doar în format digital (e-book).

E-book ”Vindecă-ți inima rănită”

39.90 lei

În paginile acestei cărți îți prezint viziunea mea asupra vieţii. Voi începe cu povestea mea, care, la fel ca a ta, conţine elementele de suferinţă, pentru că nu cred că există vreun om pe pământ care să nu fi trecut prin greutăţi şi suferinţe. Cunosc multe inimi rănite, multe care n-au păcătuit şi totuşi au fost rănite.

De ce oamenilor buni li se întâmplă lucruri rele? De ce trebuie să trecem prin iad ca să înţelegem ce-i cu noi în această lume? Cum putem evita sentimentul de suferinţă şi de neputinţă într-o lume care pare să aibă leac pentru orice rană, mai puţin pentru inima ta? Uită de fetița care suferă și devino o femeie stăpână pe sine!

Preț: 39.90 lei
Cartea este disponibilă doar în format digital (e-book).

Cursul ”Muzele – 21 de povești care te vor salva”

249 lei 

Cunoaște mentorii, mamele, muzele, femeile înțelepte care ți-au lipsit până acum Acest curs este o călatorie de (re)descoperire a propriei puteri feminine. Cursul se desfășoară pe o platformă online, ușor accesibilă. Cele 21 de Muze îți arată cum să-ți transformi viața și relațiile prin puterea propriului exemplu.

Acestea sunt femei la fel ca tine. Au pornit în viață cu greutăți, neajunsuri, răni emoționale și suferințe, dar nu s-au lăsat doborâte și nici deturnate de la misiunea lor personală. Astăzi, ele sunt femei de succes, femei împlinite, femei care își iubesc alegerile, relațiile, cariera, stilul de viață, feminitatea, sexualitatea, copiii, familia și mai au timp și să te inspire pe tine să-ți descoperi puterea feminină! ”Muzele” este un program dedicat în exclusivitate ție și celei care se află în interiorul tău.

Preț: 249 lei

Programul ”Atrage sufletul pereche”

494 lei

Cum să recunoști sufletul pereche din mulțimea de bărbați nepotriviți Ce este programul “Atrage Sufletul Pereche”? Pe scurt, programul conține 6 cursuri și se desfășoară pe o perioadă de 3 luni. În fiecare lună ai acces online la câte 2 cursuri. Acestea se desfășoară pe o platformă online privată.

Fiecare curs conține numeroase lecții video, audio și pdf-uri pe care le poți citi și descărca. Acest program este pentru tine dacă: te-ai saturat să alegi bărbați nepotriviți sau nu știi să îi deosebești unii de alții nu mai vrei să fii singură te confrunți cu eșecuri în viața sentimentală ai divorțat sau te-ai despărțit de curând și nu mai ai încredere în bărbați faci aceleași greșeli și sfârșești mereu rănită

Preț: 494 lei

Te pot ajuta să-ți creezi o superviață, vindecându-ți rănile 

Abonează-te la newsletter și vei primi periodic gândurile mele legate de iubire, relații, spiritualitate, evoluție, vindecare și transformarea ta în cea mai bună variantă.