Terapie Skype

Pentru a te întâlni cu mine pe Skype ai nevoie de o conexiune bună la internet și de disponibilitatea de-a te deschide, cunoaște și transforma în cea mai buna variantă a ta.

Am avut o surpriză plăcută descoperind că în terapia pe Skype, online, oamenii se deschid mai ușor. Fac mult mai mai repede dezvăluiri decât în terapia face-to-face din cabinet.

Skype

Avantajele ședințelor Skype

Pe Skype ai acces instant, dacă te afli în momente critice sau în atacuri de panică, pe când în terapia tradițională ai nevoie să aștepți o săptămână până la următoarea ședință ca să intri în contact cu mine. Nu există disponibilitate 24 de ore din 24, dar avantajul este că, la fel ca într-un jurnal, îți înregistrezi experiența, vocal sau în scris, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp.

chat

One-on-one

Timp de 50 de minute, vorbim unu la unu, în intimitate perfectă și siguranță.

bani

Preț

Costul unei ședințe este de 350 de lei și se achită înainte ca aceasta să aibă loc.

24

Disponibilitate

Nu trebuie să aștepți programarea, te înregistrezi oricând ai o problemă.

Cum a început

Ideea aceasta mi-a venit acum 4 ani, când aveam cliente plecate la lucru în Marea Britanie, Italia, Germania, Spania, Franța, Belgia etc. Astăzi mă întâlnesc pe Skype cu majoritatea clienților mei, atât cu cei din străinătate, cât și cu cei din România. Chiar și cei din Timișoara preferă de multe ori această metodă, știind că, dacă nu pot ajunge fizic nu înseamnă că vor rata întâlnirea.

De ce ai nevoie

Ca să putem lucra împreună, e nevoie să descarci aplicația Skype, să-ți faci cont și să stabilim o primă întâlnire. Restul detaliilor călătoriei pe care o vom face împreună le discutam online. Comunică-mi mai multe printr-un mesaj aici (click pe buton), sau pe pagina de contact. 

Te aștept cu drag.

 

Te pot ajuta să obții mai ușor lucrurile care te fac fericită.  

Abonează-te la newsletter și vei primi periodic gândurile mele, care sper că-ți vor deschide calea, mintea și sufletul spre a deveni fericită.