Ce este respirația Pneuma?

Acest tip de respirație reprezintă o practică revoluționară, profundă și ușor de realizat, care duce în mod natural la stări extraordinare sau transpersonale. Aceste stări permit explorarea celor mai subtile și rafinate dimensiuni interne ale psihicului.

Respirația Pneuma este un instrument puternic de cunoaștere, vindecare și transformare personală.

Cum te ajută respirația Pneuma?

Scopul acestei practici este de a ne deschide percepția față de cel mai adânc și cel mai necunoscut conținut al psihicului nostru, pentru a ne conecta cu esența noastră spirituală și cu pacea interioară, conducând în acest fel la vindecarea treptată a vieții noastre.

Practica susținută a respirației, însoțită de o anumită secvență muzicală, având o intenție și atenția concentrată, face posibilă investigarea aspectelor pre-conștiente și inconștiente din interiorul nostru, printr-o varietate infinită de experiențe. Acestea pot varia de la cele de natură fizică / energetică, până la eliberarea emoțională, la înțelegerea problemelor nerezolvate legate de istoria noastră personală.

Cum se desfășoară o ședință?

Basel

Sesiunea de respirație durează aproximativ patru ore.

La început există instruire și orientare despre practică, care ajută la generarea intenției potrivite.

Basel

Apoi urmează practica respirației Pneuma, care de obicei durează 2 ore.

Obiectivul este de a amplifica conștiența și de a aduce o stare profundă de introspecție. Este însoțită de muzică care este adaptată la munca interioară care se desfășoară în timpul fiecărei sesiuni.

Basel

În ultima etapă începe procesul de integrare al experienței prin desenul Mandalei și împărtășirea experienței în grup.

Recomandări: să ai la tine un carnețel, o sticlă cu apă, îmbrăcăminte comodă și deschisă la culoare, izopren sau saltea, o pătură și eventual o pernă.
Contraindicații: nu se recomandă în caz de sarcină, hipertensiune severă, probleme cardiovasculare, detașare de retină, glaucom, epilepsie, fracturi recente, osteoporoză, tulburări psihopatologice, migrene

Beneficiile respirației Pneuma:

  • observarea și conștientizarea gândurilor și emoțiilor care îți sabotează relațiile și experiența de viață
  • cultivarea stării de simțire și prezență
  • accesul și vindecarea experiențelor traumatice din copilărie
  • cunoașterea și dizolvarea egourilor și a fricilor care îți limitează potențialul uman
  • transformarea suferinței în iubire și bucurie
  • experimentarea propriu-zisă a Spiritului

Te pot ajuta să-ți creezi o superviață, vindecându-ți rănile 

Abonează-te la newsletter și vei primi periodic gândurile mele legate de iubire, relații, spiritualitate, evoluție, vindecare și transformarea ta în cea mai bună variantă.