WEBINAR GRATUIT

Călătoria De La Victimă La Eroină

Webinarul este gratuit dar este nevoie să te înscrii acum

Din acest webinar vei afla:

Protocol de vindecare a Fetiței rănite, oblojirea rănilor, redescoperirea  inocenței, a creativității și a senzației că totul este posibil, dobândirea curajului de-a te aventura în necunoscut fără să mai cari pe umeri povara rănilor din copilărie. 

Vei învăța cum să trasezi granițe sănătoase, cum să le spui „nu” celorlalți și „da” grijii față de tine, cum să îți dezvolți respectul de sine, cum să-ți câștigi puterea și cum să-ți reevaluezi și negociezi relațiile cu ceilalți.

Iubirea de sine este o călătorie practică care se învață după ce ai făcut toate greșelile lipsei de iubire față de tine. Vei trece de la ură de sine la iubire de sine cultivand vocea iubirii față de tine în defavoarea vocii critice dinlăuntrul tău. 

Cum să creezi succes interior și exterior făcând alegeri bune și curajoase, cum să nu-ți îți mai sabotezi relația cu partenerul, cu banii și cu succesul și cele mai importante proiecte făcand din nou și din nou aceleași greșeli de-o viață.

După ce vei parcurge Călătoria Interioară de vindecare și transformare în Eroina vieții tale, te voi ajuta să îți manifești propria voce, putere și viziune în această viață. 

Acest webinar este susținut de:

Andreea Papp- psihoterapeut

Eu sunt Andreea Papp.

Psihoterapeut transpersonal si hipnoterapeut ericksonian.

Misiunea mea este să te iau de unde ești și să te duc acolo unde visezi. De la Fetița Rănită la Eroina vieții tale. 

Începe-ți călătoria Eroinei către vindecare ca să ai din nou încredere profundă în tine, în oameni și în viață, să fii iubită și să iubești din nou. 

Am studiat și lucrat personal cu Caroline Myss, Katie Byron, Stanislav si Christina Grof, dr. John Demartini, Juan Ruiz Naupari, Maite Pardo Sol, Vitor Rodrigues, Stefano Pischiutta, Jure Biechonski, Menis Yousry, Anca Munteanu, Ioan Dafinoiu si multi altii.

Vocatia mea este vindecarea.

Ghidez sesiuni de vindecare personală si de grup. Ofer sedințe de psihoterapie în cabinet și în spatiul online prin Skype. Creez călătorii de vindecare de 15 ani în spațiul online și offline.

Dupa ce parcurgi Călătoria Eroinei, vei începe să faci alegeri în viața ta care să reflecte faptul că te apleci cu reverență în fața ta.

Cu iubire și încredere în tine, în NOI.

Webinarul este gratuit dar este nevoie să te înscrii acum

Scroll To Top